dilluns, 28 de setembre del 2009

L’ONG Palau Solidari omple el Teatre de la Vila

Palau-solità i Plegamans. Els assistents van poder conèixer la gran tasca que han fet al Perú les voluntàries de l’organització que hi van anar per fer projectes de cooperació. La Laura, la Sílvia, la Sabrina i la Rosa, les quatre voluntàries que enguany han viatjat al país andí amb Palau Solidari, van oferir una conferència amb la qual van apropar al públic la difícil realitat que viuen moltes comunitats al Perú i els projectes de cooperació en els quals han estat treballant-hi.
A banda de la conferència, en la trobada Solid 2009 es va presentar una exposició a la Sala Polivalent de fotografies fetes al Perú i de productes artesans de la zona.
Després de la conferència de les quatre voluntàries, l’escenari del Teatre de la Vila va acollir les actuacions del Ballet Folklòric Infantil de Gisela Ramírez i de la Trova Cubana. Ambdós grups van entusiasmar el públic que s’hi va congregar.
Paco Romera, president de Palau Solidari, va agrair “la resposta de tanta gent i la feina de les voluntàries”.
Solid 2009 ha estat organitzat per Palau Solidari, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, Grup Vivó, Subesa i Uni Post Palau.
Palau Solidari és una ONG que treballa en temes de cooperació internacional, de defensa del medi ambient i de promoció de drets com el d’accés a la cultura, l’educació, la sanitat..., entre altres. A més, compta amb un programa d’apadrinament d’infants que ja ajuda a 230 nens i nenes i treballa en temes de solidaritat dins el món local, com la campanya "Cap Nen Sense Joguina". Actualment Palau Solidari compta amb 170 socis i 35 voluntaris.

1 comentari:

Paloma Valdivia ha dit...

Muchas gracias por el comentario! te invitamos a visitar nuestar nueva web y el blog de voluntarios.
http://www.palau-solidari.org/
http://palausolidari.blogspot.com/
Seguimos en contacto