dilluns, 9 de novembre del 2009

El Concurs de fotografia Santiago Piñol fa públic el seu veredicte

Ripollet. El passat dissabte, 7 de novembre, la Comissió de les Festes de la Tardor i l’Agrupació Foto-Cine Cerdanyola-Ripollet van fer públic el veredicte del VIII Concurs Fotogràfic Santiago Piñol que, com ja és tradicional, coincideix amb la celebració de les Festes de la Tardor del barri de Can Tiana-Pont Vell. Aquest concurs està reconegut per la Federació Catalana de Fotografia.
La participació d’aquest any ha estat lleugerament superior a l’anterior edició. El certamen ha comptat amb 47 obres de 18 autors diferents. El premi a la millor col•lecció ha estat per Vicenç Semper de Cerdanyola; el primer premi ha recaigut sobre Joan Serrano de Ripollet; José Luis Navarro, de Barberà del Vallès, s’ha endut el segon premi; finalment, el tercer premi ha estat per Laureà Piñol. La categoria de premi especial juvenil ha quedat deserta.
L’acte de publicació del veredicte va tenir lloc al Centre Cultural i va comptar amb diversos membres de la Comissió de les Festes de la Tardor i de l’AFOCER; així com el regidor de Cultura, Ferran Tornel, i el fill del fotògraf Santiago Piñol.
El jurat ha estat format pels senyors Luis Leandro Serrano, de l’Agrupació Fotogràfica de Gavà; Josep Ponsa Vilatersana, de l’Agrupació Fotogràfica de Montcada i Reixac; i Miquel Viñas i Farrès, del Cercle Artístic de Molins de Rei.