dimecres, 4 de novembre del 2009

L’alcalde de Maastricht, Gerd Leers, rep Lluís Recoder al consistori holandès hores abans del lliurament dels premis EPSA 2009, als quals opta l’Ajuntament de Sant Cugat

Sant Cugat del Vallès. L’alcalde de Maastricht, Gerd Leers, ha rebut aquest vespre, a l’Ajuntament d’aquesta localitat, l’alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, amb motiu de la nominació de l’Ajuntament vallesà a obtenir un dels Premis del Sector Públic Europeu (EPSA), que anualment lliura l’Institut Europeu d’Administració Pública.

Aquesta recepció oficial, a la qual han assistit tots els aspirants a obtenir un dels guardons EPSA 2009, ha donat el tret de sortida a les diverses activitats que acompanyen aquests guardons. La jornada ha començat unes hores abans de la rebuda a l’Ajuntament en uns simposis on les administracions candidates als reconeixements han exposat els projectes pels quals han estat nominades. En el cas de Sant Cugat, l’Ajuntament ha estat nominat pel Pla Alienació i Competitivitat Estratègica (PACTE), un model de gestió que prima els aspectes executius i vincula el pressupost a una estratègia per objectius i pel qual opta al guardó de la categoria “Lideratge i gestió del canvi”.
L’organitzador dels premis, l’Institut Europeu d’Administració Pública, rep el suport de 15 estats europeus i de la Comissió Europea i té l’objectiu de promoure l’excel·lència entre el sector públic del Vell Continent.