dilluns, 9 de novembre del 2009

La segona edició de Catavins Sabadell comença el 13 de novembre amb la voluntat d’apropar el món del vi a tothom

Sabadell. Els propers 13,14, 15 i 16 de novembre, el recinte de Fira Sabadell acollirà la segona edició de Catavins Sabadell. Es tracta d’un esdeveniment que neix de la voluntat d’apropar el món del vi als visitants i, alhora, permetre a cellers, productors i distribuïdors la possibilitat de donar a conèixer els seus productes a un públic receptiu i exigent, però també a professionals de la restauració i de l’hostaleria. La xifra de 16.000 visitants de la primera edició avala la bona acollida que té actualment el sector entre els consumidors i consumidores.
Enguany Catavins Sabadell, es dividirà en dos espais temàtics:

- D’una banda, el vi, que ocuparà la nau central amb totes les propostes dels més de 110 expositors amb 51 estands entre cellers, bodegues i altres productes relacionats amb el sector. Així mateix, les sales polivalents acolliran totes les propostes de tallers, xerrades i cursos, a càrrec de reconeguts sommeliers.

- L’altre espai se centrarà en la gastronomia, que s’ubicarà en una carpa annexa al recinte de Fira Sabadell, al qual es podrà accedir directament des de l’interior. Les activitats que es portaran a terme dins de la carpa comptaran amb les propostes de Cuina Vallès, del Gremi d’Hostaleria i de Turisme de Sabadell i Vallès Centre i la creativitat de reconeguts cuiners com Nandu Juvany, Montse Estruch o Jordi Gabaldà.

També, com a novetat, cal destacar la incorporació d’un dia professional, dilluns 16, en què les demostracions i activitats han estat pensades i organitzades expressament per a les bodegues i el sector de la restauració.
Pel que fa a l’accés al recinte, l’entrada té un preu de 5 euros, que inclou tres tiquets, amb obsequi d’una copa serigrafiada. Hi ha una altra possibilitat que és l’abonament per tres dies a 10 euros i que inclou cinc tiquets més obsequi de la copa serigrafiada. Finalment i com va succeir en l’edició anterior, el visitant podrà adquirir a l’estand de Fira Sabadell vals a 5 euros per bescanviar-los per degustacions.
En el decurs de Catavins Sabadell es portaran a terme més de cinquanta activitats. Totes les activitats de les sales, atès el seu aforament limitat tindran una inscripció prèvia i gratuïta a l’estand de Fira Sabadell mitja hora abans de l’inici.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Crec que és una molt bona activitat per realitzar-la a la tarda del cap de setmana.