dimarts, 17 de novembre del 2009

S’inicia el curs de Comptabilitat i fiscalitat pràctica per a emprenedors i microempreses

Sant Quirze del Vallès. Dilluns 16 de novembre es va iniciar amb èxit el Curs de Comptabilitat i Fiscalitat pràctica per a emprenedors i microempreses adreçat a persones emprenedores que tenen una idea de negoci i volen posar-la en marxa, i a empreses de recent creació, que té per objectiu assolir les eines i els criteris per desenvolupar comptabilitat i una fiscalitat efectiva i exacta que reverteixi en una informació oportuna i adequada. Hi participen setze persones, tretze d’elles veïnes de Sant Quirze.
El curs es desenvoluparà en vuit sessions de tres hores, els dilluns, dimarts i dijous de 17:30h a 20:30h, els dies 16, 18, 19, 23, 25, 26, 30 de novembre i 2 de desembre.
Aquest curs s’emmarca en el programa "SQ Viu l’Empresa", un programa posat en marxa des del Centre de Desenvolupament Econòmic Can Barra de l’Ajuntament de Sant Quirze que ofereix un ventall de formació estable a emprenedors, empresaris i comerciants amb l’objectiu de fer front als processos de canvi tecnològic, econòmic i social que es produeixen en la nova societat del coneixement i així garantir la competitivitat de les nostres empreses i la promoció professional.