dilluns, 2 de novembre de 2009

L’asfaltat del carrer del Sol, entre els carrers Alemanya i Latorre, comença el proper dimecres

Sabadell. L’obra d’ampliació de les voreres i reforç del ferm del carrer del Sol, finançada pel Fons Estatal d’Inversió Local (FEIL), arriba a la seva etapa final. Està previst que la cruïlla del carrer del Sol amb el carrer d’Alemanya es talli des del proper dimecres 4 fins al divendres 6 de novembre per tal de procedir a la demolició i la nova reconstrucció.
Dijous començarà l’asfaltat del carrer del Sol entre els carrers Zurbano i Latorre. Aquest dia es produiran talls de trànsit a les cruïlles del carrer del Sol amb Zurbano i del carrer del Sol amb Duran i Sors.
Divendres s’asfaltarà el carrer del Sol entre els carrers d’Alemanya i carrer Zurbano. I, finalment, dissabte es pintarà el carrer del Sol a tots els trams afectats des del carrer d’Alemanya fins al carrer de Latorre (Gran Via).
La remodelació del carrer del Sol es va adjudicar a l’empresa Excavaciones Egara S.L i aquesta reforma s’integra dins d’un paquet que inclou la millora dels carrers d’Àngel Guimerà i Llobet, valorada en poc més de 562.700 euros.
L’obra, que s’ha fet en cinc trams per minimitzar les molèsties al veïnat, va començar a finals de juny, entre els carrers de Sant Pere i d’Àngel Guimerà.