dilluns, 2 de novembre del 2009

Representada la primera obra de teatre en anglès promoguda per la regidoria d’Educació

Ripollet. Dins de l’oferta de les activitats incloses en la Guia d’Activitats Educatives per al curs 2009-2010 es pot trobar la realització d’obres de teatre en anglès, promogudes i subvencionades per la Regidoria d’Educació.
El passat dimecres, dia 21 d’octubre, al Teatre Auditori de Ripollet, es va representar la primera d’aquestes obres de teatre, “Robin Hood”, adreçada als escolars de 5è de primària dels centres educatius de Ripollet.
Hi van assistir un total de 335 nens i nenes dels centres següents: CEIP Anselm Clavé, CEIP Gassó i Vidal, CEIP Enric Tatché, CEIP Tiana de la Riba, CEIP Francesc Escursell, CEIP J. Mª Ginesta, Col•legi Mare de Déu del Roser i Col•legi Sant Joan de la Creu.
L’obra va fomentar l’interès dels assistents en tot moment ja que, en el teatre interactiu, s’estimula la participació del públic i la comprensió de l’argument, així com l’aprenentatge de la llengua en anglès.
Des de la Regidoria d’Educació es vol agrair el nivell de participació i la resposta rebuda, ja que, tot i que el dia no acompanyava gaire per les inclemències meteorològiques, les escoles van fer l’esforç d’assistir-hi.