dilluns, 11 de gener de 2010

Castellar fa front a la previsió de neu i gelades repartint 25 m3 de sal potàssica a les urbanitzacions

Castellar del Vallès. L’Ajuntament de Castellar del Vallès va activar el protocol d’actuació establert per fer front a les gelades previstes durant els últims dies de la setmana passada. Així, amb aquest objectiu, el camió de bombers i el remolc amb el dipòsit de sal van fer un total de cinc sortides durant la setmana, principalment a les urbanitzacions del Balcó i el Racó, i van repartir un total de 25 m3 de sal potàssica als carrers d’aquestes zones del municipi.
En total, l’Ajuntament ha preparat 50 m3 de sal potàssica en previsió a les baixades de temperatures que tindran lloc durant tot l’hivern i que possiblement provocaran gelades als carrers més alts del terme municipal. Tot i que en aquests moments ja s’ha desactivat el protocol d’actuació, ja que es preveu un lleuger ascens de les temperatures durant aquesta setmana, l’Ajuntament té repartits 14 punts de distribució de sal potàssica a Sant Feliu del Racó i la urbanització del Racó (un al passatge del Setrill, un al passatge dels Avellaners, dos al carrer de la Font de la Soleia i tres al carrer de la Serra de Sant Feliu), l’Airesol A-B (un al carrer del Puigventós), El Balcó (dos al carrer de les Jeies, un al carrer d’Arbrells, un al carrer del Balcó i un al carrer del Cim) i l’Airesol D (un carrer de la Mare de Déu de les Arenes).
D’altra banda, la Generalitat de Catalunya, a través de la Direcció General de Carreteres, ha passat aquests dies un camió saler per la carretera B-124 i la C-1415 en la seva totalitat a diverses hores del dia i la matinada.