dijous, 14 de gener del 2010

L’Associació per la Síndrome de Rett fixa la seva seu a El Kursaal de Montcada i Reixac

Montcada i Reixac. L’alcalde, César Arrizabalaga, ha signat un conveni amb responsables de l’associació per la Síndrome de RETT mitjançant el qual el Consistori els cedeix l’ús de la Sala d’Entitats de l’Espai Cultural Kursaal, al barri de Can Sant Joan.
L’alcalde ha afirmat que “és per a nosaltres un orgull que aquesta associació d'àmbit autonòmic fixi la seva seu al nostre municipi. Des de l'Ajuntament els hi donarem tot el nostre suport per a que puguin desenvolupar la seva tasca amb les màximes garanties”.
La Síndrome de Rett és un trastorn neurològic de base genètica que afecta sobretot a nenes. Encara que sigui poc coneguda, és la causa de retard mental més freqüent en nenes després del Síndrome de Down. Es calcula que a Catalunya hi ha al voltant de 350 nenes que pateixen aquesta malaltia.
Per altra banda l’Ajuntament va aprovar a la darrera Junta de Govern Local, celebrada el passat dimarts 12 de gener, la cessió d’ús dels Bucs d’Assaig, al barri de Terra Nostra, a l’entitat coordinadora de grups de rock de Montcada i Reixac per a que aquest col·lectiu tingui un espai per desenvolupar la seva activitat musical.