dijous, 21 de gener del 2010

Una “Motxilla de Llibres” per a les llars d’infants

Ripollet. “Motxilla de Llibres” és un projecte adreçat als infants d’1 a 2 anys que van a la llar d’infants. Els objectius d’aquest projecte són facilitar la lectura compartida entre pares/mares i infants per tal d’incidir en els hàbits lectors de la família; involucrar als pares/mares en el recorregut lector dels seus fills/es; i oferir una selecció de llibres de qualitat com a mostra de la rica oferta que podem trobar en el mercat editorial.
Les dues llars d’infants municipals i la llar Xiquilàndia s’han adherit a la “Motxilla de Llibres”. Recollint l’experiència d’altres municipis, la Biblioteca municipal de Ripollet ha preparat dues motxilles amb 5 llibres per a cada aula. Els infants es podran emportar les motxilles a casa i tenir-les durant una setmana. La idea és que els pares llegeixin cada dia un dels llibres al seu fill/a.
A banda dels llibres també hi haurà una llibreta “diari de lectura” perquè els pares puguin anotar impressions o els llibres que han agradat més. El període de lectura és de gener a juny del 2010.
La Biblioteca municipal de Ripollet espera que aquesta activitat sigui un èxit i que, poc a poc, es vagi consolidant entre les llars d’infants del municipi.

Per a més informació podeu adreçar-vos a la Biblioteca (Avda. de l’Estació, 40. Telf: 93 586 42 30).