dilluns, 25 de gener del 2010

Representants de la Xarxa OniON presenten la seva activitat a l’alcalde de Sabadell

Sabadell. Membres de l’Associació empresarial "Xarxa ONiON" han presentat el projecte a l’alcalde i li han explicat la seva pròpia experiència com a emprenedors. A més, els membres de la “Xarxa ONiON” han manifestat la seva voluntat de participar en totes les activitats i iniciatives dirigides a fomentar l’emprenedoria local, a través de la formació i de la sensibilització als instituts i universitats. L'Ajuntament de Sabadell, a través del Vapor Llonch col·labora amb l'Associació empresarial "Xarxa ONiON", que va néixer el passat novembre com a entitat després d'una nova estratègia impulsada per promoure el negoci de pimes principalment de Sabadell i àrea d’influència a través de la cooperació empresarial. De fet, l’origen de l’associació està en el Club de les Noves Empreses que es va posar en marxa fa tres anys al Vapor Llonch, adreçat a empreses usuàries per millorar el seu posicionament en el mercat.
En aquests moments, l’Associació Xarxa ONiON té més de vint micropimes, usuàries del Vapor Llonch i obre la possibilitat a noves afiliacions. Els únics requisits per ser membres de l’associació és ser empresaris o treballador autònom o per compte propi i que duguin a terme la seva activitat a Catalunya. L’associació integra tots els empresaris que es dediquin principalment a donar serveis a les empreses i als particulars, sense excloure expressament els que es dediquin al sector industrial.
Les accions previstes per l’Associació contemplen un major treball en xarxa a partir del coneixement de les empreses entre elles i de la posada en comú d’objectius i interessos per a ser més competitius en un mercat exigent al que els és difícil entrar de forma individual. Per impulsar la cooperació, l’associació aposta per eines de base tecnològica i en aquests moments ja diposa d’un blog i un web de consulta
www.xarxaonion.org .