dijous, 14 de gener del 2010

L’Ajuntament arrenca amb força el programa Sant Quirze Viu l’Empresa 2010

Sant Quirze del Vallès. L’Ajuntament ha iniciat amb força el programa "Sant Quirze Viu l’Empresa 2010". La programació d’aquesta iniciativa va arrencar ahir dimecres en el marc d’una sessió celebrada al Centre de Desenvolupament Econòmic Masia Can Barra, centrada en la necessitat de documentar les operacions vinculades. L’absència d’aquesta documentació, que afecta totes les societats sense excepcions, suposa l’aplicació d’una important cadena sancionadora que pot resultar molt costosa per a l’empresa. Una trentena d’empresaris van assistir a la sessió, a càrrec d’Enric Rius, economista i asesor fiscal i financer de la Cecot..
Segons la tinent d’Alcaldia de l’Àrea d’Economia, Indústria, Comerç i Promoció de la Ciutat, Àngels Ponsa “aquestes iniciatives fomenten l’activitat empresarial en un moment difícil per a aquest sector. Des de la nostra àrea treballem iniciatives d’aquest tipus que arribin a l’empresa local de manera que se sentin recolzats a tots els nivells”.
En la mateixa línia, l’alcaldessa, Montserrat Mundi, ha insistit en la necessitat d’organitzar aquests programes “que assessoren l’empresariat i el comerç i que resulten eficients en un moment en què les diverses tècniques tant de màrqueting com els coneixements integrals, són especialment útils. L’objectiu de l’administració local és donar suport a les nostres empreses, i això és el que treballa aquest govern”.
El proper acte del "SQ Viu l’Empresa" s’ha programat per al 10 de febrer i tractarà el tema de vendes, sota el títol “Vols vendre? Eines per augmentar el teu potencial comercial”, a càrrec de la psicòloga, assessora de màrqueting i vendes de la Cecot, Mònica Mendoza. La iniciativa permetrà conèixer quines són les millors estratègies per aplicar als negocis.