divendres, 29 de gener del 2010

L’Ajuntament inverteix 180.000 euros per millorar el sistema de recollida a 8 bateries de contenidors soterrats

Sant Cugat del Vallès. Les obres consisteixen en canviar el sistema d’elevació d’aquests contenidors, que actualment és hidràulic (accionat a través d’un sistema elèctric) i genera alguns problemes de manteniment. Amb aquesta actuació el sistema d’elevació dels contenidors passarà a ser mecànic. Això permetrà simplificar el procés de recollida, ja que els camions d’escombraries podran aixecar el contenidor soterrat simplement amb l’ajuda d’un braç mecànic.
D’aquesta manera es podran reduir avaries i costos de manteniment. Les obres, que tenen una durada prevista de dos mesos, van a càrrec de l’empresa TT Ambiental Gestió i Serveis i tenen un import de 183.577’50 euros. Mentre duri aquesta actuació, l’Ajuntament habilitarà contenidors en superfície al costat de les bateries afectades per les obres.
D’altra banda, amb l’execució d’aquestes obres també s’aprofitarà per incloure la recollida d’envasos a aquestes bateries de contenidors.
Els contenidos afectats es troben al c/ Valldoreix, c/ Pous, pl Coll-c/ Orient, pl. Octavià (1), pl. Octavià (2), c/ Santiago Rusiñol, c/ Endevallada i c/ Enric Granados.