dilluns, 11 de gener del 2010

Sabadell acull un cicle de Música de Cambra a la seu de l’Orquestra Simfònica del Vallès

Sabadell. Aquest dijous 14 de gener s’inicia, a la seu de l’Orquestra Simfònica del Vallès, (c. de Narcís Giralt, 40) un cicle de concerts de Música de Cambra. L’objectiu principal, a més d’afavorir la pràctica de la música de cambra entre els membres de la Simfònica, és millorar la relació amb els solistes convidats i, molt especialment, contribuir a la difusió dels seus coneixements entre els estudiants de música del territori.
Per aquest motiu, a la primera part el solista convidat oferirà una classe magistral oberta a tothom però especialment dirigida als alumnes de grups de música de cambra de les escoles de música i conservatoris del Vallès i, a la segona part, el solista convidat amb músics de l’OSV interpretaran un obra de repertori.
Les dates del cicle de concerts de cambra són el 14 i el 27 de gener, el 25 de març i el 27 de maig. Tots els concerts comencen a les 9 del vespre i l’entrada és gratuïta.
El cicle està coorganitzat per l’Ajuntament de Sabadell juntament amb l’Orquestra Simfònica del Vallès i compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

Més informació