divendres, 15 de gener del 2010

Finalitza la primera fase de les obres de remodelació de la residència de gent gran de Sant Llorenç Savall

Sant Llorenç Savall. La consellera Carme Capdevila ha visitat avui el centre i ha presentat la segona fase dels treballs, que començaran properament. La primera fase de les obres han permès reformar la segona planta i adaptar totes les habitacions a persones amb mobilitat reduïda. També s’ha construït una nova sala d’estar i un menjador. El Departament ha invertit en aquestes obres 2,1 milions d’euros.
Un cop els treballs de reconversió i remodelació estiguin enllestits, la residència incrementarà el nombre de places, que passarà de 90 a 177. La segona fase, que arrancarà el tercer trimestre del 2010, inclourà la reforma de la resta de plantes i la coberta. Entre d’altres actuacions, es preveu adaptar totes les habitacions a les necessitats de persones amb mobilitat reduïda i millorar totes les zones comuns. Acció Social i Ciutadania invertirà en aquestes obres 11,7 milions d’euros.
La consellera ha aprofitat la seva estada a Sant Llorenç Savall per visitar l’Ajuntament i inaugurar les obres de remodelació del Casal de Gent Gran de la població.