dijous, 21 de gener del 2010

La Biblioteca de Can Sant Joan tornarà a obrir dilluns

Montcada i Reixac. La Biblioteca de Can Sant Joan tornarà a obrir el proper dilluns, 25 de gener, un cop que els tècnics municipals han confirmat que l’edifici on s’ubica, al carrer Turó 45, no pateix danys estructurals després del despreniment de part del sostre de la porteria, que es va produir dilluns passat.
La biblioteca es troba a la primera planta de l’immoble. Just a sobre del lloc on va caure part del sostre, que va afectar a una superfície aproximada d’un metre d’ample per tres de llarg, hi ha la zona infantil de l’equipament municipal. Malgrat que la primera valoració dels Bombers i els tècnics desplaçats al lloc va coincidir a assenyalar que no hi havia afectacions a l’estructura de l’edifici, es va decidir desallotjar la biblioteca per precaució.
L’Ajuntament ha encarregat un informe detallat que determini les causes de l’incident, però, donat que l’edifici no pateix danys estructurals i, per tant, no hi ha perill per a les persones, s’ha decidit tornar a obrir la biblioteca amb normalitat.