dilluns, 25 de gener del 2010

Es presenten les noves instal•lacions del Camp de futbol Antoni Serra i Pujol

Barberà del Vallès. Aquest diumenge dia 24 de gener, es va presentar a tota la ciutadania les noves instal·lacions del Camp de futbol municipal Antoni Serra i Pujol. L’acte va començar amb el primer partit amistós entre el CF La Romànica i la Unió Futbol Barberà, que va acabar amb el resultat d’1 a 2 a favor del Barberà.
La remodelació del Camp de futbol Antoni Serra i Pujol s'ha fet sobre la base del nou aparcament, on s'ha construït el terreny de joc amb gairebé la mateixa ubicació i dimensions que tenia l'anterior però amb gespa artificial i nou equipament, que permet la pràctica esportiva d'una forma més confortable, neta i segura.
En total, el Camp de futbol Antoni Serra i Pujol, compta amb 8 vestidors, 2 vestidors per àrbitres, farmaciola, 3 bugaderies per a les entitats, 5 magatzems, 2 wc públics, graderia per 430 persones, bar-cafeteria, 4 oficines d'entitats i servei de megafonia.
El pressupost total ha estat de 2.189.455 euros, dels quals, l’Ajuntament ha obtingut una subvenció de 107.300 euros del Consell Català de l’Esport. La resta, ha anat a càrrec del propi Ajuntament de Barberà del Vallès.
Totes aquestes obres han estat realitzades per l’empresa Serveis i Aigües de Barberà Empresa Municipal S.A. (Sabemsa).