dimarts, 12 de gener del 2010

Les obres dels FGC comportaran afectacions de trànsit a la Rambla d’Ègara fins l’estiu

Terrassa. La construcció de la nova sortida d’emergència de l’estació dels Ferrocarrils de la Generalitat de la Rambla d’Ègara comportaran a partir de demà i fins a finals de juny diferents afectacions de trànsit a la zona. Les obres formen part del projecte de perllongament d’aquesta línia ferroviària. Els canvis seran els següents:
. El carrer d’Antoninus Pius es tallarà al trànsit a l’alçada de la Rambla. Els veïns d’aquest carrer de sentit est (és a dir, cap a la rambla) podran accedir als aparcaments amb normalitat, però no podran sortir a la rambla.
. El carrer de Blasco de Garay canviarà de sentit en el tram Rambla – Galileu i passa a ser de sentit est, assumint la funció de sortida cap a la Rambla que fa normalment el carrer d’Antoninus Pius.
. La Rambla tindrà un sol carril de circulació per sentit en el tram Comte Borrell - Blasco de Garay. La circulació es limitarà als carrils més propers al passeig central, mentre que els carrils exteriors seran impracticables en aquest tram.

D’altra banda, la carretera de Montcada és també objecte de restriccions de trànsit aquesta setmana. Les obres de connexió de clavegueram d’un nou edifici d’habitatges comportaran algunes modificacions:
. El carrer de Vallparadís s’ha tallat al trànsit en el tram comprès entre el carrer de Prim i la carretera de Montcada. El tall s’allargarà fins diumenge, 17 de gener.
. A la carretera de Montcada, en un tram d’uns 50 metres a l’alçada del carrer de Vallparadís, la circulació de vehicles es limitarà a un carril per sentit durant el divendres, 15 de gener, mentre que el cap de setmana hi haurà només un carril practicable i es donarà pas alternatiu.