dilluns, 18 de maig del 2009

Bona participació a la XI edició de l’Aplec de la Sardana

Barberà del Vallès. L’església de la Romànica de Barberà del Vallès va ser un any més l’escenari escollit per l’entitat Barberà amb la Sardana per celebrar l’Aplec que enguany ha arribat a la seva XI edició.
La plaça del mil·lenari va concentrar dissabte passat un gran nombre de sardanistes que van estar acompanyats durant tot el dia per diverses Cobles. Prop d’unes 600 persones són les que es van reunir a la plaça de la Romànica per gaudir del tradicional Aplec.
L’Aplec es va estar acompanyat per les cobles de Sabadell, la Contemporània, Ciutat de Terrassa i la Jovenívola de Sabadell amb les quals es va poder ballar un total de 21 sardanes, cinc d’elles conjuntes, tocades pels 33 músics. Aquest any tothom va gaudir d’una excel·lent diada sardanista organitzada per l’entitat de la ciutat Barberà amb la Sardana la qual va tornar a demostrar l’experiència d’aquests més d’onze anys dedicats a la difusió i l’ensenyament de la nostra dansa.
L’Aplec es va iniciar puntualment a les 6 de la tarda amb la cobla Sabadell i no es va parar de ballar i gaudir de la música fins al sopar de germanor. Tot just després es va continuar fent rondalles amb les cobles Contemporània, Jovenívola de Sabadell i Ciutat de Terrassa per acabar gairebé a mitja nit amb un molt bon resultat de participació.