divendres, 22 de maig del 2009

Concerts simfònics a 5 ciutats commemoren 150 anys Caixa Sabadell

Sabadell. L’Obra Social Caixa Sabadell organitza a cinc de les poblacions catalanes amb més implantació de la caixa catalana degana sengles concerts extraordinaris per agrair-ne la confiança de les persones, entitats i institucions amb motiu del seu 150è aniversari dins el conjunt d’actes programats per celebrar-lo. L’Orquestra Simfònica del Vallès (OSV) i el cor de cambra Lieder Camera hi interpretaran, coincidint amb el segle i mig de la creació de Caixa Sabadell, La creació de Franz Joseph Haydn, de la mort del qual es commemora, per cert, el segon centenari.
El concert tindrà lloc al teatre La Faràndula de Sabadell dijous 28 de maig a les 21.30 h en coorganització amb l’Ajuntament de Sabadell i al Palau de la Música Catalana de Barcelona diumenge 31 de maig a les 18 h. Una part de les localitats estan reservades a clients de Caixa Sabadell. En el cas del concert barceloní, en canvi, no hi ha entrades a la venda perquè totes estan reservades per a clients i empleats de l’entitat financera i social.
La gira inclou, també, tres altres poblacions catalanes, encapçalades per Manresa, on el Kursaal acollirà el concert dissabte 30 a les 21.30 h. El mes que ve, el Teatre Auditori de Granollers l’albergarà el 14 de juny i el Teatre Fortuny de Reus tancarà el cicle el 19 de juny.

Més informació