divendres, 22 de maig del 2009

L’Ajuntament en contra del tancament dels cinemes de Montcada

Montcada i Reixac. Responsables de la concessionària SECEM, que gestiona el Centre Lúdic El Punt de Montcada i Reixac, s’han posat en contacte telefònic amb l’Ajuntament per comunicar que s’han vist obligats a suspendre l’activitat del cinema temporalment.
Arran de la informació, el Consistori es nega rotundament a acceptar el tancament de les sales, tant pel propi tancament com per les formes en què s’ha fet. L’Ajuntament està treballant amb els responsables dels Cinemes Montcada i de SECEM per tal de reconduir la situació i que es tornin a obrir les sales.
“Això és una mala notícia per a la ciutat. No podem permetre que els montcadencs i montcadenques no pugui continuar gaudint dels cinemes, una peça clau de l’oferta d’oci d’aquest centre, i per tant, farem tot el possible perquè es tornin a obrir aviat”, ha afirmat l’alcalde de Montcada i Reixac, César Arrizabalaga.
Hores d’ara el servei jurídic de l’Ajuntament està estudiant la documentació relativa a la concessió administrativa del centre per tal d’iniciar un expedient sancionador en cas que aquest tancament suposi un incompliment del contracte per part de SECEM.