dilluns, 18 de maig del 2009

La programació d’espectacles infantils del Patronat municipal de Cultura clou la temporada amb una gran participació

Ripollet. La programació d’espectacles infantils que organitza el Patronat Municipal de Cultura de Ripollet ha finalitzat aquest mes la seva temporada. Des d’octubre i fins al maig, cada primer diumenge de mes el Patronat Municipal de Cultura programa un espectacle infantil al Teatre Auditori.
Amb el temps aquesta activitat s’ha consolidat en l’oferta cultural del municipi i els espectacles infantils cada vegada compten amb un major nombre de públic. Així ho demostren les dades: aquesta temporada s’han programat un total de 8 espectacles infantils i han passat pel Teatre Auditori 1.843 espectadors. La mitjana per espectacle ha estat de 230 persones.
Aquesta programació compta amb el suport del Circuit d’Espectacles de l’Oficina de Difusió Artística de la Diputació de Barcelona. L’objectiu del Patronat Municipal de Cultura és apropar les arts escèniques als infants i oferir una proposta cultural per a públic familiar que s’adeqüi a les diferents demandes. En aquest sentit, sempre es busca una diversitat amb espectacles professionals de teatre, música i dansa.
La programació d’espectacles infantils es tornarà a reprendre a l’octubre.

Més informació: Centre Cultural (Rbla. Sant Jordi, 2-4).