dijous, 14 de maig del 2009

"Festival de les Arts", creativitat i participació social per canviar el món

Palau-solità i Plegamans. El parc de l’Hostal del Fum de Palau-solità i Plegamans acull aquest dissabte una iniciativa pionera que aplega actuacions i xerrades per reivindicar el canvi social. Noms tan coneguts com la Fura dels Baus, Gerard Quintana, Gossos, The Gruixuts, Plouen Catximbes, Sherpah i molts altres actuaran al "Festival de les Arts, Siguem el Canvi que volem", que se celebrarà gratuïtament al parc de l’Hostal del Fum de Palau-solità i Plegamans durant el dissabte 16 de maig.
Hi haurà espai per la música, el teatre, la dansa, el circ, les arts plàstiques i la paraula, ja que se celebraran xerrades per debatre temes com la crisi, el decreixement, la soberania alimentària, la justícia social, el respecte per la natura… Es tracta, en definitiva, d’una iniciativa pionera d’experimentació social per tal de promoure el canvi a partir de la iniciativa civil i prenent la creativitat artística i l’intercanvi entre les persones com a motors cap a una forma de vida i d’organització més justa, ecològica i solidària.
Per tal d’encabir tantes actuacions i activitats, el festival s’allargarà durant tot el dia, des de les 12 del migdia i fins a la 1 de la matinada. A més, s’habilitaran tres zones diferenciades dins del parc de l’Hostal del Fum: Espai Enric Duran, Espai Anna Bosch i Espai Gandhi. Un d’ells aplegarà les actuacions, un altre les xerrades i el tercer acullirà activitats diverses. Els organitzadors proposen que totes les persones, artistes, grups, entitats socials o ONG “posin en marxa i experimentin les seves idees, fent servir el "Festival de les Arts" per entrar en contacte els uns amb els altres i anar teixint així una xarxa d’interacció i treball comú per un món més equilibrat, amb les persones, la terra i la natura”.
Podeu obtenir més informació i el programa detallat d’actuacions i activitats a través del web del festival:
www.siguemelcanviquevolem.net. O bé podeu escriure a siguemelcanviquevolem@gmail.com