divendres, 22 de maig del 2009

Carod-Rovira visita la Pista Coberta d'Atletisme

Sabadell. El vicepresident del Govern de la Generalitat, Josep-Lluís Carod-Rovira, i la secretària general de l’Esport, Anna Pruna, han visitat les obres de la futura Pista Coberta d’Atletisme de Catalunya que s’està construint a l’anella esportiva de Sant Oleguer..
Durant la seva intervenció, el vicepresident del Govern de la Generalitat ha subratllat que “les administracions hem entès que aquest projecte només era possible fer-lo tots junts. Quan les administracions anem juntes amb un objectiu comú, l’èxit està assegurat”.
Per la seva banda, la secretària general de l’Esport, Anna Pruna, ha comentat que “no és casualitat que aquest projecte estigui a Sabadell”, municipi del qual ha dit que “és una ciutat activa i rica esportivament parlant”.
L’alcalde de Sabadell, Manuel Bustos, també present a l’acte, ha reconegut que el camí fins que es va iniciar la Pista Coberta “va ser un procés complex”. Així mateix, ha subratllat que “ara estem en marxa, estem caminant i ja podem veure el final d’aquest recorregut”. L’alcalde també ha volgut reconèixer durant la seva intervenció l’esforç dels arquitectes que han dissenyat la pista i de l’empresa que està portant a terme la construcció.
El treballs avancen a la Pista Coberta d’Atletisme i ja s’ha superat el 60% de les obres de construcció del nou equipament. La Pista Coberta serà una instal·lació punta, única a Catalunya i una de les millors a l’estat espanyol.
El projecte de l’edifici és obra dels arquitectes Mario Corea i Lluís Morán. La superfície total construïda de la Pista Coberta és de 12.700 m2 i el seu pressupost de més de 12.360.000 euros.