dilluns, 18 de maig del 2009

Nou èxit del Dia de la Dansa

Montcada i Reixac. La plaça Joanot Martorell es va omplir un any més amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dansa, que organitza la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Montcada i Reixac. Durant tota la tarda d’ahir diumenge hi va haver exhibicions de ballarins professionals, així com dels alumnes de les escoles de ball i dels tallers que organitzen els equipaments culturals i entitats del municipi.
Així, hi van actuar els grups de dansa dels Centres Cívics L’Alzina, Can Cuiàs i el Casino de Terra Nostra, els dels grups de dansa oriental, balls de saló i aeròbic dels cursos de Cultura i de l’Institut Municipal d’Esports i Lleure (IME), l’Associació Ballet Flamenco Triana, el Club de ball esportiu Endansa, les escoles de dansa Eva Nieto, Susana Arévalo i Gimnàs Jym’s, el Club Invicto de la Unió de Mas Rampinyo, i el grup de danses orientals de l’Espai Tai Chi.
El Dia Internacional de la Dansa es va celebrar diumenge, 17 de maig, després que hagués quedat ajornat el 26 d’abril per culpa de la pluja.