dijous, 28 de maig del 2009

Una delegació de Sant Adrià del Besòs visita el municipi

Montcada i Reixac. Una delegació municipal encapçalada per l’alcalde de Montcada i Reixac, César Arrizabalaga, i regidors del Consistori han rebut aquest matí a la Casa de la Vila una cinquantena de persones dels casals de la gent gran de Sant Adrià del Besòs, acompanyades de la primera tinent d’alcalde d’aquesta localitat, Isabel Marcuello i la regidora de Serveis Socials, Maria Dolores Ocaña. A l’acte també han assistit membres dels dos casals de la gent gran de Montcada i Reixac.
La jornada ha començat a les 10.30 a la Casa de la Vila. Des d’allà, la delegació s’ha desplaçat a Montcada Aqua, on han visitat el centre esportiu, la biblioteca Elisenda de Montcada, inaugurada el passat mes de març, i el futur teatre municipal. Tot seguit, han visitat el Parc de la Llacuna i la visita ha finalitzat al Casal de la Gent Gran Casa de la Mina amb una visita a les seves instal·lacions i un aperitiu de germanor.
L’alcalde César Arrizabalaga ha destacat que “La gent gran mereix tota l’atenció de les administracions públiques. Cal posar al seu abast tots els serveis necessaris i facilitar els recursos per a què puguin aprofitar el seu temps lliure, així com, impulsar actuacions que permetin millorar la seva qualitat de vida”.