dimarts, 19 de maig del 2009

L’ACC engega una campanya de primavera i estiu que inclou el sorteig de quatre vals de compra per valor de 200 euros

Castellar del Vallès. L'Associació de Comerciants de Castellar (ACC) portarà a terme per primera vegada una campanya especial de promoció durant la temporada de primavera i estiu. La iniciativa, que s’engegarà en els propers dies, tindrà com a atractiu principal el sorteig de quatre vals de compra per valor de 200 euros. Els consumidors podran aconseguir una targeta que s’anirà segellant cada vegada que realitzin una compra en qualsevol dels establiments de l’ACC. Com ja es va fer en l’anterior campanya nadalenca, els compradors que utilitzin bosses reutilitzables obtindran dos segells.
Un cop s’hagi omplert la butlleta –que haurà de contenir un total de vuit segells– i s’hagi dipositat en les urnes habilitades en els diferents comerços, s’entrarà en el sorteig dels quatre vals de 200 euros. Dos d’aquests vals es sortejaran el dia 6 de juny i els altres dos el dia 18 de juliol.

L’ACC també ha previst dur a terme aquest mateix tipus de campanya per a la temporada de tardor i hivern. “Dimecres bojos” Sota el títol “Dimecres bojos”, l’ACC impulsarà també en els propers dies una altra acció de dinamització comercial. Cada dimecres, els comerciants adherits a aquesta iniciativa posaran a disposició dels compradors una oferta especial del dia. Per donar-la a conèixer, es col·locarà un cartell exterior que s’identificarà amb la imatge dels “Dimecres bojos” i que contindrà la informació concreta de l’oferta.