divendres, 29 de maig del 2009

Els finalistes dels premis de cultura emprenedora defensaran el seu treball dilluns davant el jurat

Terrassa. Dilluns vinent, 1 de juny, se celebrarà la final de la novena edició dels Premis de Cultura Emprenedora que organitza anualment l'empresa municipal Foment de Terrassa per fomentar la cultura emprenedora entre els estudiants de cicles formatius. Davant del jurat, els sis grups finalistes exposaran els seus projectes de creació d'empreses, d'entre els quals s'elegirà el millor de cadascuna de les dues categories dels premis: Cicle Formatiu de Grau Mig i Cicle Formatiu de Grau Superior. Aquest acte tindrà lloc a les 15.30h a la Sala d'actes de Foment de Terrassa. El tinent d'alcalde d'Innovació i Desenvolupament Estratègic i Econòmic, Manel Pérez, donarà la benvinguda als participants.
Un cop els tres finalistes de cada categoria hagin defensat el seu treball, el jurat es reunirà per fer la deliberació final. Avui, 29 de maig, s'ha celebrat la primera fase d'avaluació, en la qual s'han elegit els sis finalistes d'entre el total de 43 projectes que s'havien presentat als Premis. El nombre d'alumnes participants ha estat de 99. El jurat està format per membres de Foment de Terrassa i del Patronat Municipal d'Educació (PAME) i per professionals docents.
El veredicte no es farà públic fins el pròxim 18 de juny, dia en què es lliuraran els premis en el transcurs de "La Nit dels Nous Professionals" que organitzen conjuntament Foment de Terrassa i CECOT. Els Premis de Cultura Emprenedora estan dotats amb 800€ per a cadascun dels dos projectes seleccionats.