dilluns, 18 de maig del 2009

L’Alcaldessa anuncia una nova línia de bus urbà a la Festa de la Gent Gran

Palau-solità i Plegamans. Aquest nou mitjà de transport públic donarà servei de forma prioritària als barris i urbanitzacions que no gaudeixen de cap mitjà d’enllaç amb el centre de la vila. Es tracta, doncs, de la primera línia que farà un recorregut estrictament urbà, sense sortir del terme municipal de Palau-solità i Plegamans.
Segons l'alcaldessa, Mercè Pla,
“La millora de la mobilitat i l’accessibilitat és una de les prioritats de l’equip de govern perquè ajuda les persones amb més dificultats de mobilitat i amb menys recursos a tenir les mateixes oportunitats i gaudir d’una vida més còmoda i satisfactòria.
De fet, un altre projecte prioritari del govern és la remodelació de diversos carrers del municipi, especialment els que el travessen longitudinalment, per fer-los més aptes per als desplaçaments a peu i adaptar-los a les persones amb més dificultats de mobilitat.
Per tal d’ajustar el màxim possible el recorregut i els horaris d’aquesta nova línia als hàbits i necessitats de tots els veïns i veïnes potencialment interessats, la regidoria de Transport del consistori ha convocat una sessió informativa a la Masia de Can Cortès el dissabte 23 de maig, a les 11h. En la sessió es copsarà la valoració de la ciutadania davant la proposta de l’Ajuntament i, alhora, es vol fer servir per recollir opinions i suggeriments que contribueixin a ajustar el recorregut, les parades i els horaris del nou servei.
Recordem que actualment ja existeixen diverses línies interurbanes que, al seu pas pel municipi, efectuen un servei de transport urbà intern però que deixen sense servei els barris que queden fora del seu traçat. Així el nou servei d’autobús que es vol implantar durant la propera tardor circumval·larà el Centre, fent-hi incursions per aturar-se en punts clau del municipi, com el Centre d’Assistència Primària, la residència de gent gran, els centres educatius, les zones comercials...