dimecres, 20 de maig del 2009

El Teatre Principal acull el lliurament de les Medalles d’Honor de Sabadell

Sabadell. Un total de 10 persones i entitats han rebut les Medalles d’Honor de Sabadell com a reconeixement a la seva tasca per a la ciutat. D’aquestes medalles, 7 han estat proposades pels diversos consells de districte, mentre que les 3 restants són a iniciativa de la Junta de Portaveus. La concessió ha estat aprovada pel Ple Municipal.
Així a proposta del Consell del Districte Primer, s’ha concedit la medalla d’honor de Sabadell a l’entitat Càritas Sabadell per la seva tasca en la millora de la vida dels col·lectius més desafavorits de la ciutat.
Per la seva trajectòria com a reconeguda esportista i nedadora del Club Natació Sabadell, el consell de Districte Segon ha proposat la medalla d’honor per a Esther Núñez Morera.
La iniciativa del Consell del Districte Tercer ha estat concedir la medalla d’honor de la ciutat a l’entitat Sabadell Nord Club de Futbol. Amb aquesta distinció es vol reconèixer la llarga trajectòria esportiva del club, fruit de la fusió dels clubs Ca n’Oriac, San Julián i Royal C.F.
Pel que fa al Consell del Districte Quart, va elevar al Ple la proposta de concedir la medalla d’honor a l’Associació de Veïns de la Concòrdia per la seva feina de 50 anys en dedicació al barri.
També es distingeix amb la medalla d’honor Frederic Monasor Segovia, músic i actual director de la Coral de Cantaires de Can Feu. La proposta l’ha fet el Districte Cinquè.
El Consell del Districte Sisè ha proposat atorgar la medalla d’honor a Josep Jordi Bofill. El districte vol d’aquesta manera reconèixer la seva dedicació als més desafavorits i la capacitat de dinamització dels barris de les Termes i la Creu de Barberà.
Finalment, a proposta del Districte Setè, la medalla d’honor es proposa per a Luis Soto Martínez, per la seva capacitat de superació personal i la seva implicació en la millora del barri de Torre-romeu.
Per la seva banda, la Junta de Portaveus ha acordat concedir aquesta distinció a la Unió Subaquàtica Sabadell (UNISUB), a Alfons Borrell Palazón i a la Unió de Mares.

La medalla d’honor s’atorga a UNISUB amb motiu de la commemoració dels 50 anys de tasca en l’àmbit esportiu. La medalla a Alfons Borrell Palazón pretén homenatjar aquest pintor per la seva trajectòria artística de reconegut prestigi internacional. La medalla d’honor a l’entitat Unió de Mares es concedeix en reconeixement a la seva tasca pel foment dels valors culturals, ètics i de convivència.