dimarts, 19 de maig del 2009

Ernest Maragall inaugura La Llar d’Infants La Baldufa de Barberà

Barberà del Vallès. El conseller d’Educació Ernest Maragall, acompanyat per l’Alcaldessa de Barberà del Vallès, Ana del Frago, han visitar la Llar d’Infants Municipal La Baldufa, una de les tres llars noves que s’han posat en marxa entre el febrer i el març a Barberà del Vallès.
Durant la visita, tant el conseller com la pròpia alcaldessa han destacat l’esforç que la ciutat de Barberà i el govern de la Generalitat han realitzant per fer realitat aquesta Llar d’Infants i altres noves: La Blava i El Bosquet. Tanmateix, han accentuat la importància d’aquestes infrastructures per a continuar avançant en l’educació com a pilar bàsic i fonamental de la societat d’avui dia.
La Llar d'Infants La Baldufa disposa d'una aula per a nadons, dues aules amb lavabos per a nens i nenes d'1 a 2 anys i dues aules amb lavabos per al grup d'edat de 2 a 3 anys. A més, disposa de menjador, pati ampli amb sorral i una zona d'hort, on les famílies amb els nens escolaritzats al centre gaudeixen de les dinàmiques d’aprenentatge que proporciona aquesta petita zona de cultiu. L’accés al centre es fa a través d’un parc infantil, obert a la ciutadania, per a nens i nenes d'1 a 6 anys, el qual està previst que sigui dotat de recursos materials i humans per fer diferents activitats infantils.
Després d’inaugurar oficialment La Baldufa, la comitiva també ha visitat el CEIP Elisa Badia, un centre amb 471 alumnes escolaritzats i amb un total de 34 docents.