dijous, 28 de maig del 2009

L’AVV de barri universitari - cementiri vell demana a l’ajuntament que doni a càritas la subvenció de la seva festa major

Terrassa. El consistori ha rebut un escrit de L’Associació de Veïns de Barri Universitari - Cementiri Vell, en el qual l’entitat renuncia a la subvenció municipal per a activitats de l’entitat, que ha estat de 3.900 euros. Al mateix escrit, l’associació proposa a l’Ajuntament que aquest destini els diners a una entitat de caire social, concretament a Càritas.
Segons l’Associació de veïns, aquesta decisió ha estat presa “a conseqüència de la necessitat econòmica que pateixen moltes famílies i l’augment de demanda d’ajuts socials a moltes entitats benèfiques i en servei socials”.
L’Associació de Veïns ha comunicat a l’Ajuntament que organitzarà igualment la Festa Major del barri, gràcies a la col·laboració desinteressada de diferents entitats, grups de cultura popular, artistes i comerciants. La Festa Major se celebrarà aquest cap de setmana, començant pel pregó que tindrà lloc divendres a les 22h, amb la participació de representants de l’Associació de Veïns, de Càritas i de l’Ajuntament de Terrassa.
L’Ajuntament de Terrassa agraeix aquesta iniciativa de solidaritat social per part de l’entitat i en data propera signarà conveni amb les parts per a formalitzar el canvi de destí de la subvenció. El consistori agraeix igualment la generositat de totes les persones i col·lectius que col·laboren amb l’Associació de Veïns per a fer possible la festa major del barri.