dimarts, 3 de març del 2009

La 7ª edició de la Setmana del Pallasso inclourà més de 40 activitats adreçades a tots els públics

Castellar del Vallès. La Setmana del Pallasso, que enguany es celebra del 17 al 29 de març, és una iniciativa pensada per a recuperar i homenatjar la figura del més entranyable dels personatges humorístics de l’espectacle amb activitats diverses que giren al voltant del món del pallasso. Compta amb espectacles de pallassos diaris tant per a infants com per als adults, a banda de diverses activitats formatives i divulgatives sobre la figura del clown. El festival s'ha consolidat com a un dels trets d'identitat de Castellar del Vallès i una cita imprescindible en el calendari cultural català.
De les 43 propostes previstes, 33 són espectacles que aniran a càrrec de diferents companyies de clowns que actuaran als carrers i places de la vila, però també a diversos espais tancats com la Sala Blava de l’Espai Tolrà, la Biblioteca Antoni Tort, la Sala de Petit Format de l’Ateneu, el Mercat municipal, l’Espai Tolrà, el bar Calissó Art, els IES Castellar i Puig de la Creu i el local del Moviment de Colònies i Esplai. Entre la diversitat d’activitats programades destaquen l’actuació de la companyia Herta Frankel, amb l’espectacle per a tots els públics "Pallassos de fusta", que homenatja els grans pallassos del segle XX, o les actuacions que Teatre de Guerrilla i Vol Ras faran a la Sala Blava de l’Espai Tolrà.
També destaquen les xerrades que oferiran, d’una banda, Pallassos sense Fronteres, a l’IES Puig de la Creu, i Pallapupas-Pallassos d’Hospital, a l’IES Castellar. Com a novetat, a més, la secció de fotografia del Centre Excursionista de Castellar ha organitzat un concurs de fotografia sobre la Setmana del Pallasso.
Una altra de les novetats de la Setmana del Pallasso d’enguany és que, segons un acord establert amb l’Agència Catalana de Joventut, totes aquelles persones que siguin titulars del Carnet Jove tindran descomptes a l’hora de comprar entrades per assistir als espectacles de pagament.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Moltes felicitats pel blog!:)m'ha agradat, y tambè per la informació sobre la setmana del pallasso:)

Salutacions!