dimecres, 4 de març del 2009

Montcada i Reixac acollirà aquest divendres una nova marató de donació de sang

Montcada i Reixac. La Casa de la Vila (C. Major, 32) acollirà aquest divendres 6 de març la sisena marató de donació de sang organitzada al municipi pel Banc de Sang i Teixits, en col·laboració amb l’Ajuntament de Montcada i Reixac. L’objectiu d’aquesta iniciativa és sensibilitzar la població sobre els greus problemes que s’originen quan manca sang i captar nous donants. Aquells que vulguin participar ho podran fer de 9h a 14h i de 15h a 21h.
Per tal d’incentivar la participació, l’organització oferirà un seguit d’avantatges com ara un espai lúdic per a la mainada, flexibilitat horària, un ambient agradable i obsequiarà amb regals i refrigeri. Tanmateix, l’AV Font Pudenta i Muntanyeta ha volgut afegir-se a la iniciativa i ha organitzat una xocolatada popular amb melindros, a les 17h. L’alcalde ha explicat que “estic convençut que els montcadencs es tornaran a solidaritzar amb aquesta causa com ja ho han fet altres vegades i es tornaran a obtenir xifres molt elevades i aconseguir novament les reserves necessàries per aportar al banc de sang”. L’any passat van participar cent vuitanta-cinc persones.
Per poder donar sang, cal tenir entre 18 i 70 anys, pesar a partir de 50 kg o més i no haver patit l’hepatitis després dels 12 anys. No cal anar dejú.