dimecres, 18 de març del 2009

Sant Quirze del Vallès inaugura una nova línia d’autobús interurbà

Sant Quirze del Vallès. El municipi disposa des d’aquest dimecres, 18 de març, d’una nova línia de servei interurbà d’autobús que unirà Sant Quirze del Valès amb l’Hospital de Terrassa, Cerdanyola del Vallès, Sant Cugat del Vallès i Rubí. Aquesta reestructuració suposa per a Sant Quirze la connexió del barri de les Fonts amb el nucli urbà, i la comunicació del municipi amb l’Hospital de Terrassa.
Tal i com ha manifestat l’alcaldessa, Montserrat Mundi, “aquesta línia respon a dues fites clau: d’una banda, la connexió amb l’Hospital i, per tant, la facilitat en l’ús de la sanitat pública i la mobilitat a un centre sanitari per part de la nostra ciutadania; i de l’altra, per primera vegada, la connexió de les Fonts amb el nucli urbà, una antiga demanda veïnal que ara ja és una realitat. Estem plenament satisfets”. Mundi ha fet aquestes declaracions en el marc de l’acte que ha presidit, juntament amb el director general del Transport Terrestre de la Generalitat, Manel Villalante i el president del Grup Moventia Sarbús, Miquel Martí i Escursell, entre d’altres autoritats i representants de Sarbus, FGC, Generalitat i ajuntaments de Rubí, Cerdanyola, i Sant Cugat del Vallès.

En aquest sentit, Manel Villalante ha mostrat també la seva satisfacció per la nova línia “doncs entre els nostres objectius hi ha millorar la mobilitat i aconseguir unes connexions modernes i que donin resposta a les necessitats actuals de comunicació del país. I avui tenim un exemple a Sant Quirze del Vallès”.
Per la seva part, Miquel Martí i Escursell ha volgut incidir en “la importància de la millora en els transports públics i en la necessitat de treballar per fer-los accessibles a tothom i eliminar barreres.”