dimecres, 25 de març del 2009

Sant Cugat acull 4 activitats esportives regulars per a persones amb discapacitat i malalties neurològiques

Sant Cugat del Vallès. La tinenta d’alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, i el regidor d’Esports, Xavier Amador, han presentat el programa d’activitats per a persones amb discapacitat i malalties neurològiques. Les activitats esportives programades són boccia, activitats aquàtiques, tennis taula i activitats poliesportives. L’Ajuntament també estudia la possibilitat de crear un grup d’entrenament de bàsquet amb cadira de rodes.
Al llarg de la presentació, Fortuny ha indicat que “un dels objectius de l’equip de govern és donar resposta a les necessitats de lleure i de pràctica esportiva per a persones amb discapacitat i malalties neurològiques. Entenem que aquestes persones disposen de menys oferta i és per això que, des de l’Ajuntament, volem canviar aquesta situació. L’esport és beneficiós per a tothom i té beneficis físics, psíquics i relacionals”. En un altre ordre de coses, Fortuny ha recalcat que “volem que tota aquesta oferta es consolidi i que la ciutat se la faci seva”.
Per la seva banda, Amador ha precisat que “per poder programar aquestes activitats, s’han coordinat els departaments de Serveis a la Ciutadania i d’Esports, cosa que ha permès crear una oferta completa des de tots els punts de vista”. Amador també ha manifestat el desig que “un dia ja no hàgim de fer difusió de programes com aquests perquè ja estiguin plenament normalitzats i integrats en el teixit social i esportiu de la ciutat”.