dimecres, 18 de març del 2009

Celebració del Dia Internacional del Llibre Infantil

Ripollet. El proper dijous, dia 2 d’abril, se celebra a tot el món el Dia Internacional del Llibre Infantil, en commemoració del naixement de l’escriptor Hans Christian Andersen. A nivell d’Espanya l’OEPLI (Consejo General del Libro Infantil y Juvenil) juntament amb altres seccions, ClijCat aquí a Catalunya, s’encarreguen de l’organització i divulgació d’aquest esdeveniment.Igual que cada any, la Biblioteca de Ripollet vol celebrar aquesta diada i vol comptar amb una gran majoria d’infants.
La biblioteca proposa una seguit d’activitats per tal de difondre aquesta celebració:
. Que tots els nens de 2 a 8 anys participin fent un dibuix d’algun dels seus personatges preferits dels contes d’Andersen o del conte que s’ha escollit a la Biblioteca “El rossinyol de l’emperador”. S’han de portar aquests dibuixos a la Biblioteca abans dels dia 2 d´abril, on quedaran exposats.
. Els més grans de 8 anys poden fer el dibuix i/o redactar un final diferent del conte que prefereixin d’Andersen.
. El dijous, 2 d’abril, a les 17.30 h, a la Biblioteca, es celebrarà una sessió especial de l’Hora del Conte, dedicada a Andersen i en la que tots els assistents podran llegir alguna paraula o frase del conte que hem escollit: “El rossinyol de l´emperador”. La narració anirà a càrrec de Núria Clemares.