dijous, 19 de març del 2009

L’Ajuntament aporta més de 60.000 euros a projectes de cooperació

Montcada i Reixac. L’Ajuntament ha aprovat l’aportació de més de 60.000 euros a diferents projectes de cooperació del Fons Català de Cooperació, de la Diputació de Barcelona i un altre municipal dins de l’agermanament amb Nahulingo (El Salvador)
D’aquest import total, el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament rebrà 37.161 euros referits al conveni anual entre l’Ajuntament i l’entitat citada. Una part de la quantitat anirà destinada al projecte de construcció d’un centre de reeducació i rehabilitació per a discapacitats a Tetuan (El Marroc). El centre constarà de dos pavellons separats i units per una implantació d’un sistema de serveis necessaris i indispensables per a reforçar les habilitats i competències dels usuaris.
L’Ajuntament també aportarà 16.966 al projecte “enfortiment d’iniciatives de desenvolupament local amb èmfasi en la gestió territorial de l’Associació de Municipis de Cayaguanca (El Salvador)”, fruit del conveni signat el darrer any amb la Diputació de Barcelona i 7.873 euros al projecte de millora de l’equipament recreatiu a San Miguel de Montcada, dins de l’agermanament amb Nahulingo.