dimarts, 31 de març del 2009

El primer viatge per a la gent gran surt dimecres, 1 d'abril, cap a la Serra de Cazorla

Montcada i Reixac. El programa de viatges per a la gent gran es posa en marxa. Demà surten cap a la Serra de Cazorla (Jaén) els primers 55 participants. Les persones que han triat aquesta proposta visitaran, durant els 6 dies que durarà el viatge, la localitat d’Úbeda, declarada Patrimoni de la Humanitat per l’Unesco, el santuari de Tíscar, el Parc Natural de la Serra de Cazorla o Baeza, una de les ciutats més boniques de la província.
Enguany s’han organitzat un total de 7 viatges, cadascun amb 55 places disponibles. Entre les destinacions, es repetirà el combinat Segòvia-Madrid i les sortides a Galícia, Cantàbria, Navarra i Costa del Sol. Com a novetat, enguany s’ha organitzat un viatge a València, on els participants visitaran, entre altres llocs, el Museu de les Ciències i les Arts, la fàbrica de torró de Xixona o els pobles d’Albufera i Gandia. El programa de viatges s’allargarà fins l’octubre de 2009.
Aquests viatges estan subvencionats per l’Ajuntament montcadenc, el qual subvenciona 94 euros de cada viatge. L’alcalde de Montcada i Reixac, César Arrizabalaga, ha afirmat que “un any més, aquesta iniciativa ha estat tot un èxit. Des de l’Ajuntament tenim la clara voluntat d’oferir a les persones grans alternatives d’oci a preus assequibles, per a què tothom pugui gaudir d’uns dies de descans independentment de la seva situació econòmica”.
Poden participar al programa totes les persones empadronades a Montcada i Reixac que tinguin més de 65 anys o els compleixin durant el 2009 i estiguin jubilades, o bé, que siguin pensionistes per invalidesa i/o viduïtat o estiguin prejubilades, en aquests casos, sempre que tinguin 60 anys al 2009. De moment encara queden places per al viatge a la Costa del Sol, que es farà del 16 al 22 d’octubre.