divendres, 13 de març del 2009

La diputada europea Maria Badia Cutchet presenta l’any de la innovació i la creativitat

Montcada i Reixac. La parlamentària europea i membre de la comissió de cultura del Parlament Europeu ha impartit una xerrada en el marc de la celebració de l’any de la innovació i la creativitat. L’objectiu d’aquesta iniciativa és promoure el talent humà i la creativitat en àmbits com l'educació, la cultura, l'empresa, les polítiques d'investigació socials i d'ocupació, així com les polítiques energètiques, de transport, de medi ambient i la societat de la informació.
La regidora de Participació Ciutadana, M. Teresa Gallego, va ser l’encarregada de conduir l’acte. Gallego va afirmar que “en una situació de crisis com la que actualment estem travessant, necessitem desenvolupar les nostres capacitats per motius tant socials com econòmics”. “Amb aquesta finalitat, i seguint iniciatives com la de la Comissió Europea, hem de ser capaços de generar debats on reflexionar i intercanviar idees que contribueixin a augmentar el capital creatiu e innovador de les ciutats i els municipis”, va afegir la regidora.
La jornada estava emmarcada dintre de les reunions periòdiques organitzades amb els membres de la Comissió Estratègica del Pla Estratègic de Montcada i Reixac i va comptar amb la col·laboració del Servei de Promoció Econòmica.