dimecres, 4 de març del 2009

El Bus de les Professions arriba a Ripollet

Ripollet. La unitat mòbil itinerant del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, El Bus de les Professions, visitarà Ripollet els dies 5, 6 i 9 de març. Des de la seva ubicació, a la plaça de Joan Abat, el Bus oferirà a l'alumnat de 3r i 4t d'ESO la possibilitat de conèixer de prop les característiques de la formació professional i els corresponents cicles formatius que es poden estudiar a Catalunya, així com les seves sortides al món del treball.
A més, de 18 a 19 h, el Bus romandrà obert al públic en general, per tal d'informar sobre: els cicles formatius, les modalitats de batxillerat, l'accés a la universitat i als cicles formatius, els programes de qualificació professional inicial (PQPI), els estudis universitaris , beques, etc.
El personal del Bus també oferirà una xerrada, adreçada a totes les famílies amb fills/filles de 4rt d'ESO i 2n de Batxillerat, per tal de facilitar informació sobre el sistema educatiu i els diferents itineraris professionals que poden seguir els seus fills i filles en finalitzar l'ensenyament obligatori. La xerrada es durà a terme al Centre Cultural (rbla. Sant Jordi, 2-4) el dia 5 de març, a les 18 hores.