dimarts, 31 de març del 2009

Es posen a la venda les entrades i els abonaments per assistir a BRAM!, la Mostra de Cinema de Castellar del Vallès

Castellar del Vallès. Les entrades i els abonaments per assistir a les pel·lícules de BRAM!, la Mostra de Cinema de Castellar del Vallès que tindrà lloc entre els dies 16 i 19 d’abril, es posaran a la venda aquesta tarda. Les projeccions es faran a la Sala Blava de l’Espai Tolrà, que es condicionarà com a sala de cinema, amb sistema de so dolby surround, projecció dels films en 35 mm i pantalla de cinema de 9x4 m. A partir d’avui, i fins al 15 d’abril, es podran adquirir de forma anticipada entrades senzilles, per veure una pel·lícula, a un preu de 3 euros, però també abonaments per a 5 pel·lícules, per un preu de 10 euros, i abonaments per poder assistir a les 8 pel·lícules que hi ha programades. Aquests últims abonaments tenen un preu de 15 euros.
Per poder reservar les entrades, s’haurà de trucar a la Regidoria de Cultura, al telèfon 93 714 44 35, o bé anar-hi personalment (c. Església, s/n), entre les 17 i les 20 hores de dimarts a dijous. Les entrades, que no seran numerades, es podran recollir al vestíbul de la Sala Blava de l’Espai Tolrà fins a quinze minuts abans de l’inici de la pel·lícula.
Val a dir que, en cas que no s’exhaureixin, també es podran comprar entrades els mateixos dies de la projecció, una hora abans que comenci, a l’accés a la Sala Blava.