dimarts, 17 de març del 2009

Les instal•lacions de Can Marcet disposen d’un nou aparcament semisoterrat per a vehicles que estiguin sota custòdia de la Policia Municipal

Sabadell. Les obres de condicionament del nou aparcament semisoterrat que s’ha habilitat a Can Marcet ja s’han enllestit. Amb un total de 101 places, l’espai es destinarà als vehicles retinguts per agents de la Policia Municipal i que estiguin en custòdia. A hores d’ara, el gruix de treballs ja s’ha finalitzat i s’estan enllestint els darrers detalls perquè l’equipament es pugui posar en marxa.
Aquest aparcament substituirà el dipòsit a cel obert situat davant de Can Marcet i on és previst construir el nou CAP Gràcia i una escola bressol. Davant aquesta previsió, i tal com ha explicat l’alcalde, Manuel Bustos, aquest matí durant una visita al nou aparcament, l’Ajuntament havia de “buscar una alternativa, que vam trobar al mateix edifici de Can Marcet”.
Les obres de l’equipament, que es van iniciar al mes de juny i han anat a càrrec de Construcciones Curto, han comptat amb un pressupost proper als 940.000 euros.
El nou espai dotarà de millors instal·lacions i més seguretat el servei de custòdia de vehicles i alhora permetrà optimitzar els recursos propis de les instal·lacions de Can Marcet.
L’aparcament té una superfície de 2.650 metres quadrats en planta semisoterrani. Els vehicles podran entrar i sortir a través d’una rampa de formigó pel carrer de Permanyer cantonada amb Pau Claris.
Les obres han suposat la construcció de dues sortides d’incendi més i d’una connexió interior que permeti accedir-hi des de la Prefectura de Policia Municipal. També s’han portat a terme altres tasques, com el reforç estructural dels pilars de la nau, la substitució de l’antic paviment de llambordins per un altre de formigó, la substitució de les reixes existents a la façana i de la porta d’accés. Per últim, s’ha dotat l’equipament de sistemes de seguretat i vigilància electrònics.