dimarts, 3 de març del 2009

Un gran nombre d’empresaris omple Can Feliu per informar-se sobre com presentar les licitacions dels projectes del FEIL

Sant Quirze del Vallès. La Masia de Can Feliu ha acollit avui els empresaris convocats a un acte informatiu sobre els projectes del Fons Estatal d’Inversió Local. En total, l’Ajuntament ha enviat 121 invitacions a 45 empreses que, avui, han omplert una de les sales del centre cívic.
L’acte, presidit per l’alcaldessa, Montserrat Mundi, ha comptat amb la presència dels tècnics de l’Ajuntament i del Secretari i de l’Interventor, qui han informat els empresaris sobre com presentar les licitacions dels projectes.
En el cas de set dels onze projectes del Fons, el consistori estava obligat a convidar un mínim de tres empreses, doncs es tracta de procediments negociats. Amb la convocatoria, la mitjana d’empreses convocades s’ha situat entorn les 17, un fet comprovable avui en l’ocupació de la sala.
Pel que fa als quatre projectes restants, totes les empreses que ho han desitjat s’hi han presentat, sense necessitat d’invitació prèvia, ascendint a més de 30.
L’import total dels onze projectes ascendeix a 3,1 milions d’euros. L’autorització d’aquestes iniciatives permetrà reactivar l’economica i posar el municipi al dia, a més de donar compliment al Pla d’Acció Municipal. Per gestionar els FEILS s’ha creat el Programa de Gestió de les Inversions, que dirigeix el regidor Jordi Vidal.