dijous, 5 de març del 2009

La Fira del Cavall presenta el cartell oficial de la Xª edició

Parc Central del Vallès. L’organització de la Fira del Cavall ha donat a conèixer el cartell oficial per la X edició, que enguany se celebrarà del 14 al 17 de maig, en un acte celebrat a l’Auditori del Parc Central del Vallès. Juan Carlos Sánchez, tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Sabadell i president del Tribunal i Elvira Maza, tinenta d’Alcaldia de l’Ajuntament de Barberà del Vallès i vicepresidenta del Tribunal, han estat els encarregats de donar a conèixer el veredicte del jurat i lliurar els premis corresponents.
Andreu Barberan, de l’Escola Municipal d’Art Illa de Sabadell, amb el seu treball “Caballo Jacoso”, es va endur el primer premi, dotat amb 900 euros, la qual cosa significa que serà el cartell per aquesta X edició. Els dos accèssits, de 150 euros cada un, van recaure en els treballs “Matrix Emigre”, de Cristina Delpueyo, i “Eugaenzel”, d’Esteve Querol, tots dos també de l’Escola Illa.
A la convocatòria d’aquest any s’han presentat 44 treballs d’estudiants d’art, disseny i imatge corporativa d’escoles i universitats catalanes com l’Escola Municipal d’Art de Terrassa, l’Escola Illa de Sabadell, la Universitat de Girona i Escola d’Art i Superior de Disseny de Deià, Escola d’Art i Disseny Eina de Barcelona, la Universitat de Barcelona, la Universitat Ramon Llull (Ciències de la Comunicació Blanquerna), Escola de la Dona i l’Escola Superior de Disseny.