dilluns, 2 de març del 2009

L’Ajuntament de Sant Quirze envia 119 invitacions a diferents empreses per convocar-les a un acte informatiu sobre com presentar els projectes FEIL

Sant Quirze del Vallès. L’Ajuntament ha enviat un total de 119 invitacions a 45 empreses per convocar-les a l’acte on se les informarà sobre com presentar les licitacions dels projectes del Fons Estatal d’Inversió Local. En el cas de set dels onze projectes del Fons, el consistori està obligat a convidar un mínim de tres empreses, doncs es tracta de procediments negociats. Amb la convocatòria, la mitjana d’empreses convocades per projecte se situa entorn les 17.
Pel que fa als quatre projectes restants, totes les empreses que ho desitgin s’hi poden presentar sense invitació prèvia. A data d’avui, el nombre d’empreses interessades ascendeix a un total de 30.
L’acte tindrà lloc demà a les 13h a la Masia de Can Feliu. Els tècnics de l’Ajuntament relacionats amb les obres del FEIL, a més de l’Interventor i el Secretari, seran els encarregats d’informar les empreses sobre la presentació de plecs i els dubtes que aquest tràmit els pugui generar. A partir d’aquesta trobada, les empreses tindran 13 dies per presentar les propostes.
L’import total dels onze projectes ascendeix als 3,1 milions d’euros. L’autorització d’aquestes iniciatives permetrà reactivar l’economia i posar el municipi al dia, a més de donar compliment al Pla d’Acció Municipal. Per gestionar els FEILS s’ha creat el Programa de Gestió de les Inversions, que dirigeix el regidor Jordi Vidal.