dimecres, 18 de març del 2009

Terrassa promociona l'oferta d'estudis superiors de la ciutat al Saló de l'Ensenyament de Barcelona

Terrassa. L’Ajuntament promociona l’oferta universitària de la ciutat en el Saló de l’Ensenyament, que celebra la seva vintena edició des d’avui i fins diumenge a la Fira de Barcelona, a Montjuïc. El servei municipal d’Universitat i Societat del Coneixement ha portat un estand a la fira per informar sobre tots els estudis universitaris i cicles formatius de grau superior que s’imparteixen a Terrassa. L’objectiu és donar a conèixer l’oferta existent i mostrar Terrassa com una ciutat universitària de fàcil accés i amb una proposta formativa molt variada. Es preveu que passin unes 70.000 persones per la fira.
L’estand de l’Ajuntament de Terrassa té una superfície de 45m2 i està ubicat al Palau 2 de la Fira. Aquest espai aplega informadors dels centres superiors i de les escoles universitàries que hi ha a la ciutat.
A Terrassa es poden cursar un seixantena de titulacions a través de centres pertanyents o adscrits a les següents universitats:

. Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)
. Universidad Nacional de Educación a Distancia (UNED)
. Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
. Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)
. Universitat de Girona (UdG)
. Universitat de Barcelona (UB)

També hi són representats a l’estand els vuit centres que imparteixen 24 cicles formatius de grau superior a la ciutat, així com l’Institut del Teatre - Centre del Vallès, de la Diputació de Barcelona, on es poden cursar els estudis d’Art Dramàtic (especialitat d’interpretació) i de Tècnic de l’Art de l’Espectacle.