dimarts, 17 de març del 2009

El text de Sergi Belbel “Desprès de la pluja” arriba a Barberà per recaptar fons contra el càncer

Barberà del Vallès. El 21 i 22 de març la Companyia Cinc + 1 , un grup de teatre amateur amb gent de Barberà del Vallès i Sabadell, visitarà l’Auditori Maria Feliu per oferir l’obra “Després de la pluja” de Sergi Belbel i que ha estat dirigida per Ruth Garcia.
Es tracta d’un muntatge teatral que es va estrenar l’any passat a la ciutat veïna de Sabadell, i que va tenir una gran acollida per part del públic.
“Després de la pluja”, explica la història de diversos oficinistes que es reuneixen en el més alt d'un edifici de 49 plantes per a absorbir nicotina en secret, un plaer prohibit per l’estrictament reglament de l’empresa. En aquest context, les secretàries, el missatger i els directors de la companyia s'amaguen, troben i aparellen d’una forma relaxada, però a l’hora incontrolablement angoixant i divertits. Homes i dones que confessen pors, escupen odis i alliberen els seus maldecaps amb la mateixa lleugeresa que es desprèn el fum dels seus cigarrets.
L’entrada serà a 10 euros i servirà per recollir fons per a dues associacions que treballen i lluita contra el càncer: l’Associació Espanyola Contra el Càncer de Barberà del Vallès, i a l’Associació de Dones amb Càncer “El Far”.