dijous, 19 de març del 2009

Sant Cugat destaca l’empenta de R5R a l’hora de concebre i inaugurar el complex d’oficines del Can Sant Joan Business Center

Sant Cugat del Vallès. L’alcalde, Lluís Recoder, acompanyat del tinent d’alcalde d’Economia i Organització, Jordi Joly; i de la tinenta d’alcalde de Territori, Mercè Conesa; va presidir, ahir al vespre, a la seu de l’edifici Can Sant Joan Business Center, la inauguració d’aquest nou complex d’oficines. A l’acte d’inauguració, també hi van participar el president del grup immobiliari R5R, Josep Riera; i el director general de l’empresa, Antoni Riera.
Al llarg de la inauguració, l’alcalde va destacar que “l’emplaçament escollit per la família Riera per instal·lar aquest complex d’oficines s’inscriu en una llarga tradició de prosperitat d’aquesta. Avui on hi ha l’AP7, els romans hi van fer passar la Via Augusta per comunicar Roma i Tarragona i, des d’aleshores, aquesta ha estat una zona fructífera i puixant”.
En un altre ordre de coses, Recoder va felicitar els promotors de l’obra “per la valentia d’inaugurar un edifici com aquest en temps difícils”. Tanmateix, l’alcalde va matisar que “esperem que les coses canviïn en un període de temps prudencial i que l’economia es torni a activar”. L’alcalde també va voler encoratjar els promotors “perquè construeixin la resta dels quatre edificis projectats, uns edificis que destaquen per la seva gran qualitat i pel respecte envers el medi ambient”.