dijous, 15 d’octubre del 2009

Cinc exposicions de fotografia per celebrar el photomontcada 2009

Montcada i Reixac. La tercera edició del festival PhotoMontcada tindrà lloc del 20 d’octubre al 15 de novembre. Durant aquest temps, les parets de la Casa de la Vila, el Kursaal, el Centre Cívic Can Cuiàs i el Centre Cívic i de Serveis Antigues Escoles de Mas Rampinyo s’ompliran simultàniament de fotografies d’artistes locals que mostraran les múltiples possibilitats expressives i tècniques de la fotografia.
En total es podran contemplar cinc exposicions: de Matllo Aguilar, a la Casa de la Vila, la mostra “Camboya, una mirada hacia la esperanza”, de Rafael Fernández a El Kursaal, “El Delta de l’Ebre”, d’Òscar Bracons al Centre Cívic Can Cuiàs, i un recull de fotografies de Jaume Cusidó a les Antigues Escoles de Mas Rampinyo. Aquest últim espai també acollirà una mostra col·lectiva amb els treballs dels alumnes del curs digital que organitza l’Agrupació Fotogràfica.
La regidora de Cultura, Amèlia Morral, ha afirmat que “la fotografia és una excel·lent manera de plasmar moments, indrets i sentiments. Estic segura que aquestes exposicions no ens deixaran indiferents i amb elles podrem comprovar la gran qualitat de la fotografia montcadenca”. L’Agrupació Fotogràfica de Montcada i Reixac ha rebut, entre altres guardons, el premi atorgat per la Confederació Espanyola de Fotografia a la millor entitat fotogràfica d’Espanya, l’any 2007.